Winnaars fotowedstrijd bekend

22 december 2015

Alice van Kempen
Op maandag 21 december zijn de drie winnaars van de Nachtfotografie wedstrijd bekend gemaakt op Facebook. Het publiek heeft, door foto’s te liken, een publiekswinnaar gekozen. De andere twee winnaars zijn door fotograaf Johan van der Wielen gekozen.

Winnaars
We feliciteren Alice van Kempen, Antwan Janssen en Maurice Hertog met hun prachtige, winnende foto’s. Ze hebben een fotografie cursus gewonnen van fotograaf Johan van der Wielen.

Juryrapport
Alice werd publiekswinnaar met 256 likes op Facebook. Haar prachtige foto ‘Afrikaanse Nachten’ was bij velen favoriet. Ook Johan van der Wielen was erg te spreken over deze prachtige foto.
Maurice HertogAntwan Janssen kan binnenkort ook genieten van een fotografie cursus. Johan zei over de winnende foto ‘Vulkaankrater’: “Hele fraaie combinatie van twee natuurgewelden, vulkaan en melkweg.”
De foto van Maurice Hertog, die ook veel likes verzamelde op Facebook, was de andere favoriet van Johan. “Erg mooie combinatie van dynamiek in de lucht, diffractie met de maan en cultuurlandschap. Met het grote hek en het kleine huisje vormt het een spooky beeld. Heel erg pakkend,” Aldus Johan.

We willen alle deelnemers en de jury bedanken voor hun inzet.

 

 

 

Antwan Janssen