Media

Media

Op onze website vindt u in één van onze bibliotheken verschillende soorten media. Zo hebben wij onder andere een inspiratiegids, rechtenvrije foto’s en meer. Dit om u te ondersteunen in uw bezoek aan onze website.

Inspiratiegids

Wilt u graag zelf een evenement organiseren tijdens de Nacht van de Nacht? Twijfelt u of u ook een evenement kan organiseren? Natuurlijk kan dat!

In onze inspiratiegids vindt u een lading aan inspiratie om zelf een evenement te organiseren tijdens de Nacht van de Nacht, hierbij kunt u denken aan evenementen zoals dineren in het donker, sterren kijken en natuurlijk veel meer!

Foto’s

Heeft u een foto’s nodig van de Nacht van de Nacht gemaakt door zowel professionals als aspirerende fotografen? Op deze pagina vindt u foto’s die u gratis kunt gebruiken met naamsvermelding ten behoeve van de Nacht van de Nacht campagne. Deze foto’s zijn bijvoorbeeld te gebruiken als u een artikel wilt schrijven over de Nacht van de Nacht.

Daarnaast vindt u op deze webpagina ook enkele deelnemers en winnaars van één van onze fotoacties tijdens de Nacht van de Nacht. De foto’s mogen niet bewerkt worden.

Lesmateriaal

Als u laagdrempelige informatie zoekt over lichthinder, lichtvervuiling en de Nacht van de Nacht, dan kunt u dat hier vinden. Op de volgende pagina zijn enkele linkjes te vinden die verwijzen naar downloads en leuk lesmateriaal die u kunt gebruiken voor uw activiteit of les.

Toolbox

Indien u aan een artikel, een nieuwsbericht of enkele andere bron van vermelding het logo van de Nacht van de Nacht toevoegen, dan vindt u op deze pagina al het materiaal dat u nodig hebt. Hier vindt u onze logo’s, eventuele webbanners, flyers, ringtones, buttons en meer.

Films

Bekijk een van onze vele filmpjes die gaan over de Nacht van de Nacht. Hierbij valt te denken aan interviews met de ambassadeurs, onze nieuwsspotjes die verschijnen op tv, maar ook uitzendingen op o.a. EditieNL die gaan over de nacht!