Vattenfall roept bedrijven op om mee te doen aan NachtvandeNacht

8 oktober 2019

Vattenfall roept bedrijven op om mee te doen
aan de NachtvandeNacht van za 26 okt

Op zaterdag 26 okt is het de 15e Nacht van de Nacht. Deze campagne wordt ieder jaar door de Natuur en Milieufederaties georganiseerd met als doel om energie te besparen en aandacht te vragen voor de vele verlichting in Nederland. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er honderden activiteiten georganiseerd in het donker. Afgelopen jaar bezochten maar liefst 47000 mensen de NachtvandeNacht. Van dineren bij kaarslicht tot een workshop sterrenkijken of nachtfotografie. Vattenfall (Nuon) sponsort de campagne al vele jaren en roept andere bedrijven op om ook het licht uit te doen tijdens de Nacht van de Nacht.  Aanmelden kan heel eenvoudig op https://www.nachtvandenacht.nl/licht-uit-bij/

De campagne sluit mooi aan bij het duurzaamheidsbeleid van Vattenfall, De missie van Vattenfall is om fossielvrij leven mogelijk te maken binnen een generatie.

Dus doe allemaal het licht uit en bezoek een van de honderden activiteiten tijdens de Nacht van de Nacht. Kijk snel op www.nachtvandenacht.nl om te kijken wat er bij jou in de buurt te doen is.