Sprookjesachtige Nacht van de Nacht wandeling door het Rysterbosk in Rijs

Op zaterdagavond 28 oktober organiseert de Gaasterlandse Natuurweek weer een sprookjesachtige Nacht van de Nacht wandeling door het Rysterbosk.

Nacht in het Rysterbosk. In stilte, onder het licht van de maan en sterren zoeken we op 28 oktober onze weg over smalle kronkelpaadjes langs zachte melodieuze muziek en dans, spannende verhalen en sprookjesachtige acts. Na afloop is er gelegenheid om gezellig na te zitten bij het knapperend houtvuur in de Teatertún.

De wandeling wordt georganiseerd door It Fryske Gea, Stichting Gaasterlân Natuerlân en Bezoekerscentrum Mar & Klif met behulp van een groot aantal vrijwilligers.

Wandel je mee?

Zet je zintuigen aan en ervaar hoe het is om deze nachtwandeling in stilte en duisternis te beleven. Je loopt in een groep aan een lang touw achter één van de boswachters van It Fryske Gea aan. Zij kennen het bos op hun duim.

Deelname is gratis, opgave is noodzakelijk via https://gaasterlandsenatuurweek.nl/activiteit/sprookjesachtige-nacht-van-de-nacht-wandeling-door-het-rysterbosk/

Organisatie informatie

Naam
Gaasterlandse Natuurweek

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Marderleane 2, Rijs, Netherlands2 8572 WG Rijs 20:00 - 22:15 uur https://gaasterlandsenatuurweek.nl/activiteit/sprookjesachtige-nacht-van-de-nacht-wandeling-door-het-rysterbosk/ gratis overig Ja