Night at the Museum (kick-off event FMF), Leeuwarden

BELANGRIJKE INFORMATIE AANMELDING: AANMELDEN KAN DOOR EEN MAIL TE STUREN NAAR aanmelden@natuurmuseumfryslan.nl ONDER DE VERMELDING VAN ”Aanmelding Nacht van de Nacht”.

Dit jaar vindt het Nacht van de Nacht kick-off evenement van de FMF plaats in het Natuurmuseum in Leeuwarden. Heb je altijd al het museum bij nacht willen zien? Dan kan op 28 oktober!

In het museum hangt de expositie van fotografen Idzard Schiphof en Joppe Spaa. Zij hebben 10 kenmerkende aangezichten van Friesland met lichtvervuiling gefotografeerd én laten zien hoe deze plekken kunnen zijn zonder de lichtvervuiling. Een groep vrijwilligers, de Nachtspottters, heeft zich ingespannen om foto’s te maken van de lichtvervuiling die bij hun in de woonplaats te zien is. Ook deze foto’s zijn te zien tijdens de expositie. Daarnaast is er de mogelijkheid om het museum te bezoeken. Om 19u willen wij vanuit de Friese Milieufederatie jullie verwelkomen en komt Idzard persoonlijk vertellen over de foto’s. Inloop is vanaf 18:45. We starten om 19u met het verhaal, dus kom op tijd!

De Friese Milieu Federatie zet zich al 50 jaar in voor de biodiversiteit, leefomgeving en de energietransitie in Friesland voor en met de inwoners van Friesland. Samen met Natuurmuseum Fryslân hebben wij deze avond georganiseerd.

NB: AANMELDEN KAN DOOR EEN MAIL TE STUREN NAAR aanmelden@natuurmuseumfryslan.nl ONDER DE VERMELDING VAN ”Aanmelding Nacht van de Nacht”

Organisatie informatie

Naam
Friese Milieu Federatie

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen Deze activiteit is geschikt voor rolstoelgebruikers
Schoenmakersperk 2, Leeuwarden, Netherlands2 8911 EM Leeuwarden 18:45 - 21:30 uur aanmelden@natuurmuseumfryslan.nl 0 overig Ja