Nacht van de nacht wandeling

We zijn zo gewend geworden aan het vele licht dat we ’s nachts zien, dat we ons bijna niet meer kunnen voorstellen wat een écht donkere nacht is. Tijdens de Nacht van de Nacht, wordt er geprobeerd om het weer zo donker mogelijke te maken. Door heel Nederland zijn er dan activiteiten te doen, om de donkere nacht te bewonderen. Zo wordt er in Amsterdam, in Park Frankendael, een leuk avond programma georganiseerd. 

 

 

Laat het donker, donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. Samen met de gids van Staatsbosbeheer wandel je door het Aekingerzand. Met zijn kenmerkende duisternis en stilte is dit uitgestrekte gebied een mooie locatie om de Nacht van de Nacht te beleven. Ontdek de geheimen van de sterrenhemel en ervaar hoe je zintuigen net iets anders werken in het donker. Geniet na de wandeling van een kop warme chocolademelk bij eethuis Aekingerzand.

 

 

 

Praktische informatie
Locatie: Parkeerplaats Aekingerzand
Tijd: 19:00-21:00
Kosten:– volwassenen: € 7,50
– kinderen: € 5,00
Aanmelden: kan via de website

 

Organisatie informatie

Naam
Staatsbosbeheer

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Parkeerplaats Aekingerzand, Canada 1 8424 SR Elsloo 19:00 - 21:00 https://www.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/drents-friese-wold/activiteiten 9,00/6,00 wandeling Ja