Nacht van de Nacht op de Kinderboerderij in Almere

Op de laatste zaterdag van oktober, op de avond voordat de wintertijd ingaat, gaan er duizenden lichten uit worden er in het hele land evenementen in het donker georganiseerd. Ook Stad & Natuur doet natuurlijk weer mee. Dit jaar op twee locaties: Stadslandgoed de Kemphaan en Kinderboerderij Den Uylpark. Kom ook langs en ontdek hoe mooi de nacht is!

Bezoek de kinderboerderij in het donker
Bij Kinderboerderij Den Uylpark staan de deuren zaterdagavond 28 oktober wagenwijd open van 19-21 uur. Bezoek de dieren en de boerderij in het donker: een unieke ervaring! Neem je je eigen lampionnetje mee?

Verhalenverteller Roel
In het donker is er niks leuker dan lekker luisteren naar een mooi verhaal. Verhalenverteller Roel vertelt over de droomuitdelers, een verhaal over een fluitspeler die door de koning van de droomuitdelers wordt gevraagd om zijn dochter te leren fluitspelen. Kom je er ook gezellig bij? Schuif gezellig aan, deze vertelling is gratis.

Starttijden: 19.00, 19.30, 20.00 en 20.30 uur.

Creatieve workshops
Zin om creatief aan de slag te gaan? Doe dan mee met de workshops.

De eerste workshop is het maken van een glow in the dark armbandje bij Shanna van Kleur in Cultuur.
De tweede workshop wordt later bekend.
De workshops starten om om 19.00, 19.30, 20.00 en 20.30 uur.

* De workshops dien je van tevoren te reserveren. Deelname € 2,00 per kind. De eerste workshop kun je nu al reserveren, binnenkort volgt de tweede!

Broodje bakken
Natuurlijk is er deze avond een gezellig kampvuur. Kom je ook je eigen broodje bakken boven het vuur? Dat wordt smikkelen en smullen! Ticket ter plekke kopen voor €2,00 pp.

Speurtocht door het park
Spannend… een speurtocht door het donkere Den Uylpark! Ontdek alles over het park en de parkdieren in de nacht.

Hoelahoep
Dat is nog eens tof: hoelahoepen in het donker. De gekleurde lampjes in de hoepels zorgen voor een spectaculair effect. Doe je ook mee?

Aanmelden: https://winkel.stadennatuur.nl/nachtvandenachtdu2023.html#

Organisatie informatie

Naam
Stad & Natuur Almere

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Heerenveenpad 43, Almere, Netherlands43 1324 CB Almere 19:00 - 21:00 uur https://winkel.stadennatuur.nl/nachtvandenachtdu2023.html# 0-2 euro overig Ja