Nacht van de Nacht op de Gorsselse heide (VOL, RESERVEREN NIET MEER MOGELIJK)

Wie ’s avonds wel eens door een bos gelopen heeft, weet dat het donker daar nog echt donker is. Hou je van nachtelijke natuur en avontuur? Doe dan mee met de Nacht van de Nacht op de Gorsselse Heide. Geschikt voor kinderen van 5 tot 12 en hun (groot-) ouders.

Aanmelden is niet meer mogelijk, deze activiteit is helemaal volgeboekt. 

Tijdens deze avontuurlijke tocht ontmoeten de kinderen en hun (groot-)ouders een verhalenverteller, tonen sterrenwachters met hun telescoop de kinderen de wereld van de sterren en planeten, luisteren ze naar de belevenissen van een nachtdierenexpert en mogen ze zelf een vuurtje ontsteken. De groepjes kinderen en ouders (+/- 12 personen) worden bij hun tocht vergezeld door een natuurgids. De groepjes vertrekken om het kwartier.

Gezinnen met jongere kinderen worden ingedeeld bij de eerste groepen. Daarom wordt u bij de aanmelding gevraagd de leeftijd van uw kinderen te vermelden. Verdere informatie volgt bij aanmelding.

Tip: trek warme kleding en stevige waterdichte schoenen aan, het kan koud en modderig zijn; de zaklantaarn kun je thuislaten. De begeleiding zorgt voor gepaste verlichting, stormlampen zijn welkom! Honden mogen helaas niet mee.
In geval van regen: via de website wordt bekend gemaakt of de activiteit al dan niet doorgaat.

Starttijd tussen 18.30 en 19.45 uur:
Startplaats en tijdstip van vertrek: wordt bekend gemaakt na aanmelding
Duur: 2 uur
Kosten: € 2,50 p.p. (graag gepast betalen!)

Deze activiteit is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn en honden kunnen helaas niet mee!

Deze Nacht van de Nacht wordt georganiseerd door IVN-Zutphen en de Marke Gorsselse Heide

Organisatie informatie

Naam
IVN-afdeling Zutphen en St. Marke de Gorsselse Heide

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Elzerdijk 32, Joppe, Netherlands32 7215 LD Joppe 18:30 - 22:00 uur is niet meer mogelijk, alle plaatsen zijn bezet € 2,50 p.p. (graag contant en gepast betalen) overig Ja