Kom naar Astro Theater het planetarium in Lattrop-Breklenkamp

Ga mee op een onvergetelijke reis door het heelal tijdens de Nacht van de Nacht bij Sterrenwacht Cosmos in Lattrop bij Denekamp. Op deze bijzondere avond kun je genieten van de schoonheid van de nacht bij de donkerste sterrenwacht van Nederland.

Je ziet de 3 mooiste objecten in ons zonnestelsel door de krachtige telescopen van de sterrenwacht: de planeten Jupiter en Saturnus en de Maan. De manen van Jupiter, de ringen van Saturnus en de kraters op de Maan zijn zo dichtbij dat je ze bijna kunt aanraken.

Naast het sterrenkijken is er ook een speciale lezing over het zonnestelsel en het heelal. In de lezing leer je alles over de planeten, sterren, sterrenstelsels en andere kosmische objecten.

Daarna ga je naar het planetarium. In het planetarium ervaar je het heelal alsof je er middenin zit. Je kijkt om je heen en ziet de sterren, de maan, de planeten, de Melkweg en andere sterrenstelsels. Dit is een ervaring die je nooit meer zult vergeten.

Onze avond is geschikt voor jong en oud.

Het programma begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur.
Koop vooraf je tickets op: www.sterrenwachtcosmos.nl

Wij zien je graag op zaterdag 28 oktober bij Sterrenwacht Cosmos!

Organisatie informatie

Naam
Sterrenwacht Cosmos

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Frensdorferweg 22, Lattrop-Breklenkamp, Netherlands22 7635 NK Lattrop-Breklenkamp 20:00 - 22:00 uur https://sterrenwachtcosmos.nl/ zie website overig Ja