Forest bathing in het donker bij Bennekom

Op zaterdag 28 oktober organiseren we een korte forest bathing sessie onder de leiding van Roos van Doorn als onderdeel van de “Nacht van de Nacht”. De sessie gaat in het donker van het bos plaats vinden. Dit is een unieke kans om het bos in het donker te ervaren. De forest bathing sessie zal ongeveer een uur duren. Daarna ben je nog uitgenodigd om je ervaringen van het forest bathing met elkaar te delen met een kopje thee en wat lekkers in het bos.

Locatie: de Ontmoeting, Emmalaan 1 in Bennekom (we raden aan om met de fiets te komen, want er is niet veel parkeerplek)
Tijd: start 19:00 tot 20:00-20:30 uur
Taal: nederlands/engels

Wat adviseren we je mee te nemen: warme kleding, een mok voor thee en iets om op te zitten (er zijn een aantal matjes aanwezig om op te zitten).

Contributie: deelname is gratis. We zouden het wel heel leuk vinden, in het kader van samen met de natuur, als je iets terug doet voor de natuur (denk bijvoorbeeld aan donatie aan een natuurbeschermingsorganisatie, deelnemen aan de klimaatmars op 12 november in Amsterdam….alles is mogelijk!).

Als je van plan bent om deel te nemen, dan vragen we je dit formulier in te vullen! Dit in verband met een maximum aantal deelnemers. Formulier: https://www.tinyurl.com/FBDARK
Je deelname wordt bevestigd door middel van een email van ons! Als je niet mee kunt doen nadat je je hebt aangemeld, stuur dan een e-mail naar Lian (lian.grabijn@wur.nl) of Sonja (sonja1.greil@wur.nl) zodat we jouw plek aan iemand anders kunnen geven.

We hebben heel veel zin om deze special ervaring met je te delen!
Groetjes,

Roos (De Ontmoeting Bennekom), Lian and Sonja

Organisatie informatie

Naam
De Ontmoeting

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Emmalaan 1, Bennekom, Netherlands1 6721 ET Bennekom 19:00 - 20:30 uur https://www.tinyurl.com/FBDARK geen overig Nee