Fluistervaartocht over het Leekstermeer

IVN Westerkwartier e.o. - Leekstermeer

 

Met behulp van een aantal fluisterboten wordt een vaartocht langs de boorden van het Leekstermeer georganiseerd. Zowel de lichtinvloed van de stad als het duister richting het Drentse achterland is hier goed te beleven.

Ook is het leuk om te luisteren naar de geluiden van de nacht op het water, een nachtvogel die overvliegt, de ganzen die liggen te slapen op het meer en het gekabbel van het water. Onder deskundige begeleiding, met zo min mogelijk lawaai en minimale verlichting zal dit een spectaculaire tocht zijn!

 

Het aantal deelnemers aan deze boottocht, alleen volwassenen, is maximaal 22 personen. Daarom is opgave vooraf noodzakelijk!
Voor kinderen is deze excursie minder geschikt omdat 1,5 tot 2 uur stil zitten en stil zijn doorgaans een zware opgave voor hen is.
Dit kan via: opgave BIJ VOORKEUR via de mail of de app edithbarf@gmail.com of tel.nr. 06-18962893.
(Geef s.v.p. ook een contact tel.nr. op voor in geval van last minute berichtgeving)

We verzamelen om 18.45 uur bij Cnossen, Meerweg 13, Nietap en gaan dan varen tussen 19.00 en 21.00 uur. Vooraf is het mogelijk om voor eigen rekening een kopje koffie of thee te drinken, achteraf is niet mogelijk het paviljoen is dan gesloten. Kosten: € 6,00 p.p.

Organisatie informatie

Naam
IVN Westerkwartier e.o.

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Meerweg 13, Nietap, Netherlands13 9312 TC Nietap 18:45 - 21:00 uur edithbarf@gmail.com (of app naar 06-18962893) € 6,00 overig Nee