Excursie met boswachter Tongerense Heide, Epe

De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op zaterdag 28 oktober 2023 een nachtelijke wandeling over de Tongerense Heide. Normaal gesproken is de Tongerense Heide na zonsondergang niet toegankelijk, maar voor de Nacht van de Nacht wordt een uitzondering gemaakt. De boswachter neemt je mee op stap door het donker. Beleef hoe de omgeving verandert als de nacht begint te vallen.

De Tongerense Heide ligt ver van verkeerswegen en dorpen en is één van de stilste en donkerste gebieden op de Veluwe. Grijp de kans om in het donker in de stilte door het bos te wandelen en zonder te verdwalen weer thuis te komen! Wanneer er geen wolken zijn wordt het extra bijzonder: grote kans dat dan de Melkweg zichtbaar is. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

– Tijd: start om 19.00 uur. Duur: ca. 2 uur.
– Deelname: 8,00 euro p.p., donateurs 3,00 euro op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
– Tip van de boswachter: Deze excursie is niet geschikt voor kinderen. Stevig schoeisel is aan te raden. Bij harde regen, storm of mist gaat de wandeling niet door.

Meer informatie en online reserveren: www.glk.nl/excursies

Organisatie informatie

Naam
Geldersch Landschap & Kasteelen

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Veenweg 9, 8162 RJ Epe, Netherlands9 8162 RJ Epe 19:00 - 21:00 uur www.glk.nl/excursies 8,00 euro p.p., donateurs 3,00 euro op vertoon van een geldige GLK donateurspas. overig Nee