Durf jij in het donker te zijn? Coachwandeling in Kamerik

Vaak koppelen we de nacht aan spannend of zelfs onheilspellend. We zien niet wat er is en we blijven er dan ook het liefst uit vandaan óf we verlichten hem zo goed mogelijk. Zo gaat het eigenlijk ook met onze donkere kanten in onszelf. We willen ze liever niet zien of we verlichten het zo fel, dat we voorbij gaan aan het waarnemen ín dat donker. In het donker zien we nu eenmaal andere dingen dan in het licht.

Maar is de nacht eigenlijk wel zo spannend of onheilspellend? Kan het misschien wel eens heel nuttig zijn? Liggen er soms waardevolle schatten verborgen? Wat als we er comfortabel in durven zijn? Wat wil de nacht ons dan vertellen? Wat zien we dan werkelijk?

Met deze natuurcoachwandeling nemen we de natuur als reflectie van onze binnenwereld. Wat heeft het donker in ons te zeggen? Om te weten wat er in ons speelt, gaan we eerst wat meer vertragen. Als we meer in het NU zijn, meer bij ons intuïtie, kunnen we ook meer openstaan voor de signalen binnen in onszelf. Van daaruit gaan we waarnemen. Want het donker in jou wil je wat vertellen. En misschien is dat donker wel helemaal niet zo spannend als jij denkt dat het is. Durf jij het donker te betreden?

Vooraf aanmelden via mette@een-mooiere-wereld.nl

• Wanneer: 28 oktober 2023
• Waar: Biologische Boerderij De Beekhoeve, Van Teylingenweg 172 te Kamerik
• Tijd: 19:00 – 21:00 uur
• Kosten: € 15,-*

* Ter plekke te voldoen, geen pin aanwezig

Organisatie informatie

Naam
Een mooiere wereld

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Van Teylingenweg 172, Kamerik, Netherlands172 3471 GK Kamerik 19:00 - 21:00 uur mette@een-mooiere-wereld.nl € 15,00 euro p.p. overig Nee