Catan bij Kaarslicht

Speel Catan bij Kaarslicht tijdens Nacht van de Nacht

Op 28 oktober tijdens Nacht van de Nacht doen veel bedrijven, gemeenten en huishoudens het licht uit om aandacht te vragen voor lichtvervuiling en energiebesparing. GroenLinks en PvdA Doetinchem organiseren deze avond daarom ‘Catan bij Kaarslicht’. Deze avond kan iedereen die wil het populaire bordspel Catan spelen bij kaarslicht in het Rode Kafe.

Liefhebbers en ook nieuwsgierigen zijn deze avond waar het Catan-spel centraal staat van harte welkom. Er wordt aan meerdere tafels gespeeld, waarbij ook de mogelijkheid is tot het spelen van een aantal verschillende versies van het spel. Spelen bij kaarslicht zal voor wat hindernissen zorgen, maar de gezelligheid staat voorop.

De avond vindt plaats in het Rode Kafé aan de Bilderdijkstraat 20 in Doetinchem en is voor iedereen toegankelijk, aanmelden is wel verplicht.

Kosten €5 p.p. Om 19.30 is de inloop met speluitleg en om 20.00 is de start. Voor koffie, thee en wat fris wordt gezorgd.

Meld je aan via maarten@opdeweegh.net

 

 

 

 

Organisatie informatie

Naam
GroenLinks & PvdA Doetinchem

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen Deze activiteit is geschikt voor rolstoelgebruikers
Bilderdijkstraat 20, Doetinchem, Netherlands20 7009 NB Doetinchem 19:30 - 22:00 uur Maarten@opdeweegh.net €5 p.p. overig Nee