Beleef Nacht van de Nacht in natuurgebied het Springendal, één van de donkerste plekken in Overijssel. Met allerlei activiteiten op het erf en/of een mooie nachtwandeling.

Staatsbosbeheer organiseert dit jaar weer een mooie Nacht van de Nacht in het Springendal.

Erf met activiteiten
Op het erf van Hoeve Springendal zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud. Zo kan je door de telescoop de sterren en volle maan van dichtbij bekijken, nachtvlinders spotten, uitzoeken wat uilen eten, de nachtdierquiz doen en zelf marshmallows bakken.

Toegankelijk van 19.00 tot 22.00 u
Ticket €5,00 voor zowel volwassenen als kinderen. 0-3 jaar gratis.
Het erf is goed toegankelijk voor buggy, rolstoel en rollator.

Nachtwandelingen
Wil je ervaren hoe het is om in het donker te lopen? Vooral onder de bomen is het echt donker! Op alleen zicht kan je nu niet meer vertrouwen, je gehoor en tast nemen het over. Voel met je voeten waar je loopt, luister naar de geluiden van nachtdieren, er is een grote kans dat de bosuil van zich laat horen. Onderweg komen we ook nog langs een verhalen verteller, kan zij vertellen wat je in het struikgewas hoort ritselen?

* 19.00 – 20.00 u Wandeling van 2 km speciaal voor gezinnen met kinderen van 4 t/m 12 jaar.
* 19.30 – 21.30 u Wandeling van 4-5 km voor volwassen en gezinnen met kinderen v.a. 12/13 jaar

Ticket €10 en €7 voor kinderen t/m 12 jaar. Met dit ticket kunt u tussen 19.00 en 22.00 u ook deelnemen aan de activiteiten op het erf. De nachtwandelingen zijn niet toegankelijk voor buggy, rolstoel of rollator. Het dragen van stevige schoenen wordt aangeraden.

Aanmelden via: https://www.staatsbosbeheer.nl/nachtvandenachtspringendal

Organisatie informatie

Naam
Staatsbosbeheer

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen Deze activiteit is geschikt voor rolstoelgebruikers
Brunninkhuisweg 3, 7662 PH Hezingen, Netherlands3 7662 PH Hezingen 19:00 - 22:00 uur https://www.staatsbosbeheer.nl/nachtvandenachtspringendal v.a. €5,00 overig Ja