Beleef het bos met de nachtwachter in Nietap (VOL, RESERVEREN IS NIET MEER MOGELIJK)

IVN Westerkwartier e.o. - Natuurschoonbos

VOL, RESERVEREN IS NIET MEER MOGELIJK

In het donker een boswandeling maken samen met de Nachtwachter? Dat kan op zaterdag 28 oktober 2023. De Nachtwachter woont in het bos, maar vertoont zich overdag nooit. Als geen ander kent hij de geheimen en bijzonderheden van de nacht. Aan kinderen en volwassenen vertelt hij graag over het leven van dieren en planten in het bos. De Nachtwachter leert jong en oud de nacht beleven door te ruiken, proeven, horen en zien.

We zullen de Nachtwachter ontmoeten in het Natuurschoonbos te Nietap. We starten om 19.00 uur vanaf de parkeerplaats Natuurschoonbos, Nietap.

 

Wil je deze kans om de Nachtwachter te ontmoeten niet missen, geef je dan snel op (tot 27 oktober!) voor deze wandeling.
Dat kan bij Edith Barf opgave BIJ VOORKEUR via de mail of de app mailadres edithbarf@gmail.com of tel.nr. 06-18962893.
Graag ook een contact tel.nr. vermelden!

Deze excursie is bedoeld voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en hun volwassen begeleider(s). Er kunnen maximaal 20 deelnemers (incl. begeleiders) mee. Dus begeleiders, wellicht wilt u ten behoeve van de kinderen niet met te veel volwassenen mee. Er is deskundige begeleiding vanuit het IVN aanwezig.

Kosten: kinderen t/m 12 en IVN-ers gratis, niet leden € 2,50.

Organisatie informatie

Naam
IVN Westerkwartier e.o.

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Vagevuurselaan 7, Nietap, Netherlands7 9312 VD Nietap 19:00 - 20:45 uur VOL, RESERVEREN IS NIET MEER MOGELIJK Kinderen t/m 12 jr. gratis. IVN leden gratis. Overigen € 2,50 overig Ja