Beleef de Nacht van de Nacht in natuurgebied Planken Wambuis – Otterlo

Wandel mee met de boswachter tijdens de Nacht van de Nacht door de bossen van de Veluwe. Ervaar hoe mooi de duisternis is bij Otterlo. Een unieke belevenis op een tijdstip waarop het natuurgebied normaal niet toegankelijk is. Een zaklamp kan handig zijn, maar wordt alleen gebruikt als het echt nodig is. De bedoeling is dat je geniet van de duisternis en de stilte en dat je ook de sterren kunt bewonderen. Tijdens de wandeling staat er koffie, thee of warme chocolademelk voor je klaar.

Nacht van de Nacht
Nederland wordt ’s nachts steeds lichter. Het behoort tot de meest verlichte landen in Europa. Terwijl echt donkere nachten goed zijn voor mens en dier. En voor het milieu, want al dat licht kost heel veel energie. Daarom wordt op 28 oktober de Nacht van de Nacht georganiseerd. Duizenden lichten gaan uit en er zijn nachtactiviteiten in alle provincies. Ook Natuurmonumenten doet mee. Beleef de echte nacht met ons mee.

Praktische info
Startadres: Parkeerplaats Oud Reemst, Harderwijkerweg 1a, 6731 ST Otterlo
Aanmelden: www.nm.nl/nacht-otterlo
Kosten: 15 euro p.p., inclusief koffie/thee of chocolademelk

Doe stevige schoenen aan
Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar
Neem een zaklamp mee
Neem warme kleding en/of regenkleding mee
De wandafstand bedraagt circa 4 km

Organisatie informatie

Naam
Natuurmonumenten

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Harderwijkerweg 1a, 6731 ST Otterlo1a 6731 ST Otterlo 19:30 - 22:00 uur www.nm.nl/nacht-otterlo 15,00 euro p.p. overig Nee