Beleef de Nacht van de Nacht in de bossen bij Loenen – Veluwe

Wandel met de boswachter mee tijdens de Nacht van de Nacht door de bossen en omgeving van Loenen en ervaar hoe mooi de duisternis is.

Een unieke belevenis op een tijdstip waarop het natuurgebied normaal niet toegankelijk is. Je wandelt over de stuwwallen van natuurgebied Hoeve Delle en de Reeƫnberg, door de natuur van Klein Zwitserland. Heuvelachtig landschap met bos en heide. Waar edelherten, wilde zwijnen en verschillende roofvogels zich thuis voelen.

Nacht van de Nacht
Nederland wordt ’s nachts steeds lichter. Het behoort tot de meest verlichte landen in Europa. Terwijl echt donkere nachten goed zijn voor mens en dier. En voor het milieu, want al dat licht kost heel veel energie. Daarom wordt op 28 oktober de Nacht van de Nacht georganiseerd. Duizenden lichten gaan uit en er zijn nachtactiviteiten in alle provincies. Ook Natuurmonumenten doet mee. Beleef de echte nacht met ons mee.

Praktische info
Koop van tevoren online een kaartje: www.nm.nl/nacht-loenen
Kosten: 12,50 p.p.
Doe stevige schoenen aan
Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar
Neem warme kleding en/of regenkleding mee
Honden mogen helaas niet mee

Organisatie informatie

Naam
Natuurmonumenten

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Parkeerplaats Loenense Waterval, Beekbergerweg 52, Loenen, Netherlands49 7371 EW Loenen 20:00 - 22:30 uur www.nm.nl/nacht-loenen 12,50 p.p. overig Nee