Zaterdag 27 oktober Nacht van de Nacht

19 juni 2018

DOE HET LICHT UIT TIJDENS DE NACHT VAN DE NACHT
Op zaterdag 27 oktober vindt voor de 14e keer de Nacht van de Nacht (NvdN) plaats. Afgelopen jaar was de Nacht van de Nacht met 45.000 bezoekers groter dan ooit. Er werden maar liefst 500 evenementen in het donker georganiseerd. Gemeenten en bedrijven doofden op 300 plekken de verlichting van gebouwen, landmarks en reclameverlichting tijdens de Nacht. André Kuipers, Vincent Bijlo, Govert Schilling, Anita Witzier, Marga Hoek en Maurits Groen zijn enkele van de ambassadeurs van de Nacht van de Nacht. Ze roepen bedrijven in radio- en tv spots en op social media op om mee te doen met de Nacht van de Nacht.

DOE ALS BEDRIJF MEE!
Nederland is een van de meest verlichte landen ter wereld en wordt ieder jaar iets lichter. Maar die toename lijkt te stoppen. Dat komt met name omdat overheden op steeds meer plekken de verlichting doven of dimmen en overstappen op energiezuinige ledverlichting. Bedrijven verlichten vaak nog te veel en te lang. Met ledlampen en nieuwe technieken kun je als bedrijf veel energie en geld besparen en kan lichthinder worden voorkomen. Doe als bedrijf mee aan de Nacht van de nacht. Doof alle verlichting tijdens de NvdN en doof ook vaker de reclameverlichting. Aanmelden kan via www.nachtvandenacht.nl/licht-uit-bij/

GOEDE VOORBEELD
De eerste bedrijven doven al iedere nacht hun reclameverlichting. Interbest bv en Mundu doven bijvoorbeeld al iedere nacht meer dan 200 reclamelichtmasten aan de kant van snelwegen en autowegen. Volg dit goede voorbeeld ook! We zullen dit jaar alle bedrijven in de spotlights zetten die meedoen!