Winactie: Nacht van de Nacht 2017

11 oktober 2017

 

De Nacht van de Nacht is een unieke gelegenheid om de schoonheid van de nacht vast te leggen met je camera. Net als vorig jaar maak je met jouw Nacht van de Nacht-foto kans op een WakaWaka, een handige lamp op zonne-energie, maar je maakt dit jaar ook kans op de hoofdprijs: een sterrenplafond van Yūgenlab!

Wat moet je doen?

Maak een leuke foto van de Nacht van de Nacht

Deel de foto via:

Vergeet niet de hashtag #nachtvandenacht te vermelden!

Onder alle inzendingen verloten we 12 WakaWaka’s! Niet gewonnen? Niet getreurd. Op de website van WakaWaka kun je ook zelf een solarlamp bestellen. Met de kortingscode nacht17 ontvang je bovendien nog eens 10% korting.

Hoofdprijs: Win een Yūgenlab sterrenplafond t.w.v. 169 euro.

Met deze 9 zelfklevende vlakken creëer je eenvoudig je eigen dakraam met een perfect uitzicht op de sterren. De speciale lichtgevende laag geeft je een echt gevoel van de nachtatmosfeer en samen met de duizenden glow in the dark sterren kan je straks nacht na nacht genieten van de perfecte sterrennacht. Overdag is je sterrenhemel compleet wit en met de speciale meegeleverde lichtmodule laad je je sterren in 2 minuten volledig op volgend door uren kijkplezier! Niet gewonnen maar wel interesse in een sterrenplafond?

In de maand november ontvang je met de kortingscode nacht17 10% korting op de producten van Yūgenlab.

Promoot de fotowedstrijd

Om de fotowedstrijd onder de aandacht te brengen bij de deelnemers van de Nacht van de Nacht hebben we mooie A5-flyers laten maken. Op de achterkant staan handige tips voor energiebesparing. Organiseert u een activiteit en wilt u flyers ontvangen? Stuur een e-mail met het aantal gewenste flyers en uw adres naar de communicatie afdeling en u ontvangt de flyers per post.

Over WakaWaka

Meer dan een miljard mensen in de wereld leven zonder elektriciteit. Dit heeft grote economische en sociale gevolgen. WakaWaka (‘helder licht’ in Swahili) maakt lampjes en opladers op zonne-energie die niet alleen ontzettend handig zijn in het Westen, maar ook noodzakelijk in ontwikkelingslanden. Voor elke verkochte WakaWaka gaat er altijd WakaWaka Light naar een gezin zonder elektriciteit in een rampgebied of crisissituatie.

Over Yūgenlab

Yūgenlab is opgericht door de broers Jared en Ilan. Ze maken levensechte sterrenplafonds met speciale glow in the dark materialen. Door heel Nederland voorzien zij slaapkamers van sterrenplafonds. Wil je ook elke avond slapen alsof het de Nacht van de Nacht is? kijk dan nu op de website of check de Facebookpagina.

Glow in the dark bedroom – Yūgenlab