Oproep aan restaurants om de lichten uit te doen

24 juli 2017

In iedere Provincie minimaal 1 restaurant die de lichten uitdoet en de kaarsen aan tijdens de Nacht van de Nacht van 28 oktober. Die oproep doen studenten van de Hogeschool Utrecht ter ondersteuning van de Nacht van de Nacht campagne.

De studenten kregen de opdracht om meer bedrijven te betrekken bij de campagne en kwamen met het idee om een oproep te doen aan restaurants. Afgelopen jaar deden 20 restaurants mee, met name in Zeeland en Friesland. Restaurants kunnen als bedrijf de lichten uitdoen en publiek kan die avond genieten van een romantisch diner! De studenten bezochten een van de restaurants die al jaren meedoet en maakte daarvan een filmpje. Horeca Nederland ondersteunt de oproep en zal haar leden vragen om mee te doen met de Nacht van de Nacht.

Restaurant Abdij de Westerburcht doet al jaren mee aan de Nacht van de Nacht. De manager vertelt waarom het zo’n mooie avond is en waarom ze ieder jaar meedoen. Wat zou het leuk zijn als er in iedere Provincie minimaal 1 restaurant de lichten dooft op zaterdag 28 oktober. Restaurants kunnen zich aanmelden op: https://www.nachtvandenacht.nl/licht-uit-bij-aanmelden/ En wil je in een van de restaurants genieten van een romantisch diner tijdens de Nacht van de Nacht? Reserveer dan alvast. Je vindt alle deelnemers op https://www.nachtvandenacht.nl/licht-uit-bij/
Met dank aan studenten van de Hogeschool Utrecht die dit filmpje maakten als project over de Nacht van de Nacht.