Masterclass Nachtfotografie Johan van der Wielen

9 maart 2021

Masterclass Nachtfotografie Johan van der Wielen

Zaterdag 30 oktober 2021 is het weer zover, de Nacht van de Nacht! Op deze dag zullen er diverse activiteiten plaatsvinden, waaronder een masterclass nachtfotografie van Johan van der Wielen. Ben jij geïnteresseerd in de natuur en fotografie? Lees dan snel verder!

Johan is natuur- en nachtfotograaf en al jaren ambassadeur van de Nacht van de Nacht. Hij behoort tot de top van de Nederlandse natuurfotografen en wij zijn er dan ook erg trots op dat hij tijdens deze nacht in oktober een bijzondere masterclass nachtfotografie organiseert in het auditorium van Fort Vechten. Tijdens deze nacht zal je de schoonheid van de natuur kunnen zien via cameralenzen en telescopen.

Het programma

19.00 uur De mogelijkheid een lichtjesroute te lopen over het fort. Op verschillende plekken in het fort staan gidsen die informatie geven over de natuur en de geschiedenis van het fort.
19.45 uur Verzamelen voor de masterclass.
20.00 uur Masterclass nachtfotografie van Johan van der Wielen in het auditorium van het Waterliniemuseum in Fort Vechten.
21.00 uur De mogelijkheid om een lichtjesroute te lopen over het fort en foto’s te maken met ondersteuning van enkele nachtfotografen. Ook kan je door grote telescopen (bij mooi weer) naar de sterren kijken.

Aanmelden

De tickets voor het gehele programma kosten €15,- inclusief een drankje in het café van het Waterliniemuseum. Je kunt je aanmelden via Eventgoose.