International Year of Light

18 juni 2015

logo iyl 2

 

De Stichting International Year of Light 2015 in NL is in het leven geroepen om bij te dragen aan het succes van het Internationaal Jaar van het Licht in Nederland. Ze doen dat door het coördineren en organiseren van allerlei activiteiten, zoals:

– 25 juni: Eindhoven het jaarllijke City Lighting Event
Een evenement waarbij alle stakeholders uit de licht industrie bij elkaar komen om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie en duurzaamheid met elkaar te delen.
Kijk voor meer informatie op: http://www.smart-circle.org/lighting/

– 28 juni: Workshop fotografie met Blijdorpfotograag Rob Doolaard
Als fotograaf werkt Rob Doolaard met verschillende soorten licht: daglicht, kunstlicht, ledlicht en flitslicht. De omstandigheden waarin hij deze soorten licht tegenkomt zijn niet altijd even eenvoudig. Toch is het heel goed mogelijk om ook met “lastig” licht prachtige foto’s te maken.

Rob Doolaard: ‘In het kader van het International Year of Light 2015, gaan we samen op pad in dit door ledverlichting verlichte gebouw. Vogels, vissen, pinguïns en nog veel meer hebben onze fotografische aandacht.’

Een exclusief kijkje achter de schermen, maakt van deze workshop een echte aanrader voor beginnende en gevorderde fotografen die op zoek zijn naar inspiratie, ondersteuning of nieuwe technieken.

Meer informatie: www.dierenfotografie.nl.

Houd de agenda van International Year of Light in de gaten voor meer activiteiten.