Harm Edens nieuwe ambassadeur Nacht van de Nacht

30 augustus 2022

Harm Edens nieuwste ambassadeur van Nacht van de Nacht

Het team van Nacht van de Nacht is blij met haar nieuwste ambassadeur: Harm Edens.

We kennen Harm Edens vooral als presentator op radio en tv, van bijvoorbeeld Dit was het nieuws en de voorrondes van het Nationaal Songfestival, Omroep Gelderland en BNR Radio. Maar hij doet nog veel meer. Zo is hij scenarioschrijver van comedyseries, zet zich in voor diverse goede doelen en is te boeken als dagvoorzitter en discussieleider.

Duurzaamheid en natuur zijn twee onderwerpen die vaak naar voren komen in zaken waar Harm zich mee bezig houdt. Zijn werk als WNF-ambassadeur is daar een goed voorbeeld van. Ook bij veel van z’n andere goede doelen speelt dit een steeds groter wordende rol. Hij is op die vlakken deskundig en begaan. We zijn er trots op dat Harm als ambassadeur van Nacht van de Nacht wil optreden.

Ambassadeurs van Nacht van de Nacht verbinden hun naam aan de campagne om zo het grote publiek te bereiken en aandacht te vragen voor het belang van donkerte en een goede balans tussen dag en nacht, licht en donker. Daarnaast leveren zij vaak een actieve bijdrage aan activiteiten in het kader van Nacht van de Nacht.