Goes pakt uit tijdens de Nacht van de Nacht

12 oktober 2016

image-5362715Tijdens de Nacht van de Nacht vinden er in de Goese binnenstad allerlei gratis activiteiten in het donker plaats. Het is voor het eerst dat de gemeente een programma heeft samengesteld rondom de Nacht van de Nacht. Om 18.45 uur leest wethouder Derk Alsema in het stadhuis op de Grote Markt een spannend verhaal voor in het donker.

Aansluitend is daar om 19.15 uur glow in the dark schminken. Tegelijkertijd vertrekt vanaf de Grote Markt een historische stadswandeling en een workshop nachtfotografie onder leiding van de Fotogroep Goes. Voor beide activiteiten geldt dat deelnemers zich vóór 26 oktober moeten aanmelden via nachtvandenacht@goes.nl.

In het oude Manhuis aan de Zusterstraat is om 19.15 uur een Nachtgeluidenspel en om 20.15 uur speelt brassband Excelsior in de Manhuistuin de sterren van de hemel met een concert in het donker.

Tijdens de Nacht van de Nacht gaat verder alle straatverlichting in de omgeving van de Manhuistuin, Zusterstraat, Singelstraat, Korte Kerkstraat, Grote Markt, Opril Grote Markt, Koningstraat, Grote Kade, Kleine Kade, Turfkade en Bierkade uit tussen 18.00 en 22.00 uur. Ook de winkeliers zijn gevraagd de lichten in hun etalages uit te doen. Actuele info op goes.nl/nachtvandenacht .

Bron: pzc.nl