Doe mee aan de Nacht van de Nacht

20 augustus 2015

Webbanner_Licht-uit_Nederland-verlicht_300x250pxDOE MEE AAN DE NACHT VAN DE NACHT
Tijdens de Nacht van de Nacht van 24 oktober doen honderden bedrijven en gemeenten het licht uit om aandacht te vragen voor lichthinder en energiebesparing.  Doe als bedrijf of gemeente ook mee en DOE HET LICHT UIT tijdens de Nacht van de Nacht van 24 oktober. Meld je hier aan.

ORGANISEER EEN ACTIVITEIT IN HET DUISTER
Organiseer ook een activiteit tijdens de Nacht! Meld die hier aan.

KOM NAAR DE NACHT VAN DE NACHT
Op 24 oktober zullen er weer honderden activiteiten zijn in het donker en kunnen tienduizenden bezoekers genieten van duistere activiteiten zoals een kanotocht in het donker, dineren in het duister, sterrenkijken vanaf een vuurtoren, klimmen in het donker, een nachtelijke wandeling over het wad, een Silent Disko dansavond in een oud Fort bij kaarslicht, een klassiek concert in een donker concertgebouw of een nachtwandeling mmv cabaretier Vincent Bijlo. Allemaal te vinden op https://www.nachtvandenacht.nl/activiteiten/

Vincent Bijlo is ambassadeur van de Nacht van de Nacht en roept bedrijven en gemeenten in Nederland in TV spotjes op om de aanlichting en reclameverlichting uit te doen tijdens de Nacht van de Nacht.