Workshop Nachtbeleving

Tijdens de Nacht van de Nacht op zaterdag 30 oktober organiseert de Biomimicry Academie een workshop Nachtbeleving. 

 

Je starten binnen en leunt eerst nog even lekker achterover om in een donkere ruimte naar een podcast over lichtvervuiling te luisteren. Je staat zo stil bij het belang van duisternis voor mens, dier en plant. En kijken wat we kunnen leren van de natuur over duisternis (biomimicry & biophilia). Daarna ga je naar buiten het donkere park in. Je ziet soms geen hand voor ogen en merkt dat je tast, je gehoor en misschien zelfs je reuk het overnemen. Terwijl je het magische sfeertje van de nacht ervaart, gaan we met behulp van infrarood camera’s op zoek naar nachtdieren. Een mooi gedicht en een spannend verhaal onder het genot van een warme drank maken de beleving van de donkere schoonheid compleet.

We weten nog niet veel van welke activiteiten dieren ‘s-nachts ondernemen op het terrein van De Kleine Aarde in Boxtel. Om hier onderzoek naar te kunnen doen, wil de Biomimicry Academie graag twee nachtcamera’s aanschaffen. Door het kopen van een ticket help je de Biomimicry Academie met de aanschaf en krijg je een unieke Nacht Natuur Beleving.

 

 

 

Praktische informatie:

Locatie: Het Klaverblad 13, Boxtel

Tijd: 19:45 – 22:30

Kosten: 78,65

Aanmelden: Kan via deze link

Organisatie informatie

Naam
Biomimicry Academie

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Het Klaverblad 13, Boxtel, Netherlands13 5283 TV Boxtel 19:45 - 22:30 https://biomimicry-academie.nl/activiteiten-en-workshops#inschrijfformulier € 78,65 overig Nee