Win! Bijzondere muziekavond in de Noardlike Fryske Wâlden (Noordelijke Friese Wouden)

Tijdens de Nacht van de Nacht treedt harpiste en Friezin Iris Kroes op een bijzondere locatie in de Noardlike Fryske Wâlden op.

Win kaarten voor uniek optreden Iris Kroes in de Noardlike Fryske Wâlden

In de duisternis van de nacht hoor je meer. Ook in het Nationaal Landschap Noardlike Fryske Wâlden hoor je in het donker andere geluiden dan overdag. Op zaterdagavond 26 oktober, in de Nacht van de Nacht als we de klok een uur achteruit zetten, geeft zangeres en harpiste Iris Kroes een eenmalig optreden midden in de natuur. Hiervoor stelt de agrarische natuurvereniging Noardlike Fryske Wâlden (NFW) gratis kaarten beschikbaar.

Iris Kroes is ambassadeur van de vereniging NFW. Zij zal met haar harp voor een klein gezelschap een akoestisch optreden houden op een geheime, knusse locatie in het Nationaal Landschap. In het donker wijzen de lichtjes en een bijzonder verhaal de weg naar haar unieke optreden.

Iris Kroes: “Op de fiets, al wandelend als ‘lyts famke’, ben ik opgegroeid in de Noardlike Fryske Wâlden, wat mij betreft best bewaarde geheim van Fryslân. De heerlijke schone lucht, de herinneringen bij de Leien, het ‘smûke’, knusse, coulisselandschap met rijen bomen langs de weilanden is voor mij een heerlijke plek om tot rust te komen. Heel bijzonder om daar in de Nacht van de Nacht een concert te geven.”

Win tickets!

Wil je bij dit speciale optreden van Iris Kroes zijn en de Nacht van de Nacht op een wel heel bijzondere manier meemaken? Vertel ons dan in een paar zinnen wat jij, net zoals Iris, zo speciaal vindt aan de Noardlike Fryske Wâlden. We verloten 10 x 2 tickets onder de inzendingen. De tickets zijn dus niet te koop. Kijk voor meer informatie op onze website www.noardlikefryskewalden.nl of Facebookpagina @VerenigingNFW. Op donderdag 17 oktober maken we de winnaars bekend, ze krijgen dan persoonlijk bericht.

Vereniging Noardlike Fryske Wâlden Vereniging Noardlike Fryske Wâlden is een vereniging waarvan het overgrote deel van de bijna 800 leden, boeren en particulieren aan (agrarisch) natuurbeheer doen. De vereniging streeft naar een gebiedsgerichte vitale landbouw, midden in ‘e mienskip, die is vervlochten met het cultuurhistorische landschap met bijbehorende natuurwaarden.

Praktische Informatie:
-AANMELDEN: Via info@NFW.frl // www.facebook.com/VerenigingNFW //of via www.noardlikefryskewalden.nl //
-Tijd: 19:30 – 22:00 uur
-Entree: Geen | Tickets zijn te winnen!
-Adres: Wordt alleen aan de prijswinnaars bekendgemaakt. (Geheime locatie in de Noardlike Fryske Wâlden)
-Geschikt: Niet voor kinderen

LET OP: HUIDIGE LOCATIE WAAROP HET EVENENT STAAT BIJ ACTIVITEIT-INFORMATIE IS EEN PLACEHOLDER (ADRES KLOPT DUS NIET!) 

de enige manier om het correcte adres te verkrijgen is bij het winnen van een ticket

Organisatie informatie

Naam Agrarische natuurvereniging Noardlike Fryske Wâlden

Contact informatie

Contactpersoon Wendy Batist
Telefoonnummer 0640478542
E-mailadres wbatist@nfw.frl

Activiteit informatie

Straat Leyensloane
Postcode 9218
Plaats Opeinde
Tijd van 19:30 uur tot 22:00 uur
Aanmelden via www.facebook.com/VerenigingNFW of info@NFW.frl
Kosten geen tickets zijn te winnen
Type overig
Geschikt voor kinderen Nee
Deel op