Wandeltocht in het donker door landgoed ‘ t Veld

Wat is er nu spannender dan een wandeltocht in het donker door de natuur? Wandel mee met de gidsen van IVN De Oude IJsselstreek tijdens de Nacht van de Nacht! Al je zintuigen worden geprikkeld. 

 

Op zaterdag 30 oktober is het landgoed ‘ t Veld tussen 19:00 uur en 22:00 uur opengesteld voor een rondwandeling in het donker, met activiteiten op de route. Landgoed ’t Veld bevindt zich in het buitengebied van Halle. Het is een natuurgebied aan de rand van de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst.

Wat is er nu spannender voor jong en oud dan een nachtelijke tocht in dit mooie natuurgebied: misschien kom je nachtdieren tegen, zie je wormen glimmen, hoor je bijzondere geluiden, voel je de nacht, proef je het bos en zie je in het donker een mooie heldere sterrenhemel. Alle zintuigen worden geprikkeld tijdens deze wandeltocht.

 

De route is zodanig gemarkeerd dat niemand het risico loopt in het donker te verdwalen. Je kan elk kwartier vertrekken met een groep van ongeveer 15 personen. Je kunt starten tussen 19.00 en 20.30 uur.

Praktische informatie:

Locatie: Nijmansedijk 20A, 7025 EJ Halle
Tijd: 19:00 – 22:00
Kosten: Mee doen kost niets, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
Aanmelden: Kan via de website

Organisatie informatie

Naam
IVN De Oude IJsselstreek

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Nijmansedijk 20A, 7025 EJ Halle, Netherlands 7025 EJ Halle 19:00 - 22:00 https://www.ivn.nl/afdeling/de-oude-ijsselstreek/activiteiten/nacht-van-de-nacht-aanmelden-verplicht Meedoen kost niets. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. wandeling Ja