Wandelingen in het Ruigeveld

Organisatiebedrijf Reintje de Vos bied u weer 2 gratis excursiewandelingen aan in het bosgebied het Ruigeveld in Ermelo. Wees van harte welkom en ga mee de duisternis in, wie weet komen we nog wel een Wild zwijn of een Ree tegen!

 

Vanaf 18:00 bent u welkom op locatie de Windkanter. U kunt gelijk links bij de hoofdingang parkeren op de speciale en gratis bezoekersparkeerplaats. Voorafgaande kunt u onze knusse locatie bezoeken en rondkijken op onze educatieve bovenverdieping. Hier kun je o.a. aan vachten van Ree, wildzwijn en Edelhert voelen en en staan er diverse preparaten om te bewonderen…

Wandeling voor kinderen vanaf 8 jaar
Om 18:30 start er een schemerwandeling welke geschikt is vanaf 8 jaar! Durf jij mee het bos in… spannend maar ook heel leuk. De gids vertelt onderweg wat over het bos en de dieren. Wie weet zien we in het schemer nog wel een Ree of Wildzwijn! We gaan het meemaken… rond 20:00 zijn we weer terug op de Windkanter. Vooraf aanmelden is gezien het beperkt aantal plaatsen gewenst. (Deelname is gratis.)

Wandeling voor volwassenen
Omstreeks 21:00 start er een wandeling voor de volwassenen, geheel in het donker en ook deels in stilte. U zult bemerken dat gaandeweg de wandeling uw zintuigen anders reageren als overdag. We maken een wandeling van max. 1,5 uur en zijn rond 22:30 terug op de Windkanter. De gids zal u onderweg diverse weetjes vertellen over de omgeving en de natuur. Vooraf aanmelden is gezien het beperkt aantal plaatsen gewenst. (Deelname is gratis.)

Bij terugkomst van de wandelingen, maar ook tussentijds is er tegen vergoeding o.a. koffie, thee, fris e.d. verkrijgbaar. Mede afhankelijk van het weer is er ook gelegenheid om rond het vuur te zitten en een knakworst op te wamen boven het vuur.

Praktische informatie

Locatie: De Windkanter, Drieërweg 104, Ermelo

Tijd:– Kinderwandeling: 18:30-20:00
– Volwassenen wandeling: 21:00-22:30

Kosten: Gratis!

Aanmelden: via info@reintjedevos.nl

Meer info: kijk op de website

 

Organisatie informatie

Naam
organisatiebedrijf Reintje de Vos

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Drieërweg 104 3852 MG Ermelo 18:00 - 23:00 info@reintjedevos.nl gratis wandeling Ja