Wandeling date met het duister

De KNNV afdeling Natuurlijk Rotterdam organiseert op zaterdag 30 oktober van 20:00 – 22:00 uur een wandeling Date met het duister. De nacht van de nacht wordt elk jaar georganiseerd door de natuurorganisaties om aandacht te vragen voor lichtvervuiling. We maken deze wandeling in De Esch waar  het natuurpad wordt gelopen (3 km).

Wat kan je ervaren? Herinner je de vroegere droppings nog? Ervaar de opwinding en spanning opnieuw. Zet je zintuigen open en ga op pad met andere natuurliefhebbers. Het is aan de nacht om haar geheimen te onthullen bij het schaarse licht van de maan en sterren. Trek wel je laarzen en warme kleding aan.

Wat is en doet de KNNV afdeling Natuurlijk Rotterdam
Natuurlijk Rotterdam staat voor samenleven met de natuur en is een vereniging van actieve Rotterdamse natuurliefhebbers en -beschermers. Het werkgebied omvat de gemeente Rotterdam. De doelen zijn natuurstudie, natuureducatie en natuurbescherming. Samen ontdekken, beleven en beschermen wij die natuur. Dat zal gaan via excursies, workshops, lezingen, Inventarisaties, adviezen aan de gemeente, bewoners en organisaties. Dit alles rond onderwerpen van de natuur in Rotterdam. De afdeling behoort bij het netwerk van de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging waartoe circa 50 afdelingen in Nederland behoren.

Praktische informatie

Locatie: Eindhalte tram De Esch (lijn 21 of 24)

Tijd: 20:00-22:00

Kosten: kan via een mail naar natuurlijkrotterdam@knnv.nl

Aanmelden: € 5,-

Organisatie informatie

Naam
KNNV afd. Natuurlijk Rotterdam

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Eindhalte tram De Esch 3063 SC Rotterdam 20:00 - 22:00 natuurlijkrotterdam@knnv.nl € 5,- overig