Vissen in de Nacht

Karper koppel wedstrijd

Tijdens het jaarlijkse evenement Nacht van de Nacht organiseert de karpercommisssie van Sportvisserij MidWest Nederland een koppel karperwedstrijd. Daarnaast besteden we aandacht aan het gebruik van loodvervangers en het belang van een schone visstek. Dit jaar vind de wedstrijd plaats op het Noord-Hollands kanaal nabij Purmerend. Zoals altijd zijn er mooie prijzen te winnen en er ligt voor iedere deelnemer een goed gevulde goodiebag klaar.

De wedstrijd wordt georganiseerd op zaterdag 26 oktober 12:00 uur en duurt tot zondag 27 oktober 12:00. Tijdens de wedstrijd staat de natuur en met name de mystiek en schoonheid van de nacht centraal. Je kan in deze 24 uur de overgang van de dagdelen goed zien en vooral de opbouw naar een rustige en stille nacht met een prachtige hemel tot gevolg is fantastisch om mee te maken. Samen met een mooie vangst maakt dit het plaatje compleet.

Kosten 50,- per koppel
Aanmelden kan hier
Deze activiteit is niet geschikt voor kinderen.
Locatie Kanaaldijk, Purmerend

De Nacht van de Nacht is een landelijk evenement van de milieufederatie waarbij het genieten van de nacht en duisternis voorop staat.

Organisatie informatie

Naam Sportvisserij MidWest Nederland

Contact informatie

Contactpersoon J. Wessels
Telefoonnummer 3125131888
E-mailadres Jorke@smwn.nl

Activiteit informatie

Straat Neckerstraat 22w
Postcode 1456 BD
Plaats Wijdewormer
Tijd van 12:00 uur tot 12:00 uur
Aanmelden via Zie hierboven
Kosten €50 per koppel
Type overig
Geschikt voor kinderen Nee
Deel op