Taribush Wintertijd Festival

De Nacht van Taribush is een ode aan de nacht. Geniet van de nacht met live muziek, theatervoorstellingen en hapjes en drankjes! 

 

Een festival met live muziek en mooie theatervoorstellingen. Ook Dirk is Dood is weer van de partij met een theaterwandeling bestaande uit zo’n 10 mini theater voorstellinkjes in het donkere bos.

De Nacht van Taribush is een ode aan de Nacht. Te vergelijken met Kuna-kampvuursessies, met muziek, theater en natuurlijk de welbekende intieme sfeer. We hebben een beperkt aantal tickets, dus wil je zeker zijn van je plekje, boek dan alvast je ticket!

De ticketprijs van 30 euro is inclusief alle drankjes die je op Kamp de Marke nuttigt, de theatervoorstellingen en de live muziek.

Wil je overdags al genieten van Nationaal Park Dwingelderveld? Kom dan wandelen, want de nacht van Taribush is dit jaar onderdeel van Taribush Wintertijd Festival. En dat begint overdag met een paar mooie wandeltochten. Je kunt kiezen uit 10, 18 en 25 kilometer. Vanaf het begin van de middag is er op Taribush Kamp de Marke al live muziek voor de wandelaars die terugkomen uit het bos. Ook zijn er een paar eettentjes die de mensen voorzien van een hapje eten.

Praktische informatie:

Locatie: Lheebroek, Dwingeloo

Tijd: 19:00 – 23:45

Kosten: 30,-

Aanmelden: kan via de website

Organisatie informatie

Naam
Taribush Festivals

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Lheebroek 30a 7963 RA Dwingeloo 19:00 - 23:45 https://taribushfestival.nl/wintertijd/ 30 divers Ja