(VOL!) Stiltewandeling in het donker in Middenduin, Overveen

(VOL!) Wandel mee in stilte in Middenduin! 

Het is bijzonder in het donker in de natuur te wandelen, in de schemering of echt in het duister. Je loopt anders, zoekend, luisterend, alle zintuigen alert. Het is logisch om stil te zijn, zodat je de onzichtbare wezens in het bos of de duinen niet verstoort. Ben je benieuwd hoe dat is? Je bent van harte welkom op de stiltewandeling in het donker in Middenduin, Overveen

Wandel je mee? Het is een wandeling in stilte van maximaal anderhalf uur. We starten bij de ingang De Zanderij, dat is bovenaan, via Tetterodeweg en het fietspad. Daar geef ik kort uitleg, en vanaf die plek wandelen we het gebied in. We zullen regelmatig stil staan om te luisteren en het donker te ondergaan. Het is die nacht bijna nieuwe maan, wat betekent dat het heel donker zal zijn.

Om de dieren en de natuur niet te verstoren is het raadzaam donkere kleding te dragen die zo weinig mogelijk geluid maakt.

De stiltewandeling is niet geschikt voor kinderen, en deelname is op eigen risico. Na aanmelding ontvang je meer bijzonderheden.

Praktische Informatie:

Tijden: van 21:30 tot 23:00 uur
Aanmelden: via DEZE LINK
Entreeprijs: 12,50,-
Adres activiteit: Middenduin, ingang Zanderij, Overveen
Extra opmerking organisator: Deze plek is alleen te bereiken met de fiets, via Tetterodeweg en het fietspad. Je kunt je auto parkeren bij de Tetterodehal en vandaar naar de verzamelplek lopen.

Organisatie informatie

Naam Janny ter Meer: stilte en meer...

Contact informatie

Contactpersoon Janny ter Meer
Telefoonnummer 3123527208
E-mailadres info@jannytermeer.nl

Activiteit informatie

Straat
Postcode 2051 EC
Plaats Overveen
Tijd van 21:30 uur tot 23:00 uur
Aanmelden via https://www.jannytermeer.nl/inschrijfformulier-stiltewandeling-in-het-donker/
Kosten € 12,50
Type overig
Geschikt voor kinderen Nee
Deel op