Snuffelochtend Uilen – Enkhuizen

Peuters en kleuters zijn uitgenodigd voor de snuffelochtend Uilen!

De ochtend staat in het teken van de Nacht van de Nacht en het voorleesverhaal gaat dan ook over kleine uilen die ’s nachts wakker zijn.

Veel kinderen vinden het spannend als het donker is. De drie kleine uiltjes uit ons verhaal vinden dat ook. Hun moeder gaat weg om eten te zoeken en dan zijn ze even alleen in het donker. Ze horen allerlei geluiden en bedenken van alles om niet bang te zijn. Gelukkig komt hun moeder gauw weer terug!

Na dit niet al te spannende verhaal knutselen we samen ook uiltjes in de nacht. Daarna proberen we echte uilengeluiden na te doen. Tenslotte krijgen alle kinderen nog een mooie kleurplaat mee naar huis.

De Snuffelochtenden bij Hertenkamp Enkhuizen zijn kleinschalige vertelvoorstellingen, gevolgd door een knutsel- of buitenactiviteit, speciaal voor de allerjongsten. Deze ochtenden worden georganiseerd in samenwerking met Rita Hooijmans van LEV! Educatie. Peuters en kleuters komen gezellig samen met hun ouders/begeleider(s) en kunnen na afloop nog even lekker rondsnuffelen en spelen in de kinderboerderij en de natuurtuin.

Wij beginnen om 10:00 uur, inloopkwartiertje om 09:45 uur. Deelname € 3,- p.p. Let op: ook voor (groot)ouders/begeleiders.

 

Praktische informatie
Locatie: Wilhelminaplantsoen 2, Enkhuizen
Tijd: 10:00 – 11:00
Kosten: €3,-
Aanmelden: via de website

Organisatie informatie

Naam Hertenkamp Enkhuizen

Contact informatie

Contactpersoon Bart van Berkel
Telefoonnummer 0228320310
E-mailadres bart@hertenkampenkhuizen.nl

Activiteit informatie

Straat Wilhelminaplantsoen 2
Postcode 1601 LS
Plaats Enkhuizen
Tijd van 10:00 uur tot 11:00 uur
Aanmelden via https://hertenkampenkhuizen.nl/activiteiten/snuffelochtend-uilen
Kosten € 3,00
Type overig
Geschikt voor kinderen Ja
Deel op