Smalspoortrein en wandeling bij het Industrieel Smalspoor Museum

Smalspoortrein en wandeling  bij het Industrieel Smalspoor Museum

Het Industrieel Smalspoormuseum doet dit jaar weer mee aan de Nacht van de Nacht. Met een nachtelijke treinrit en een nachtwandeling. Het spoor werd vroeger gebruikt voor de turftransport en ligt in het mooie Griendtsveennatuurgebied. In dit natuurgebied wordt ook de wandeling gehouden. De activiteit is niet geschikt voor kinderen jonger dan dertien jaar en vooraf aanmelden is verplicht. Aanmelden via onze site www.smalspoorcentrum.nl. De kosten voor deze bijzondere avond zijn €7,50 per persoon.

Vanaf 20:00 uur verzamelen we in het museumgebouw. Om 21:00 uur vertrekken we voor een rit met de smalspoortrein. Halverwege stoppen we en maken dan een nachtwandeling van  ongeveer een uur door het natuurgebied van het museum  en om de plas van Griendtsveen. Vervolgens brengt de trein ons weer terug over de rest van het tracé naar het museumgebouw. Rond 23:00 uur zal de avond ongeveer afgelopen zijn.

Alle maatregelen tegen verspreiding van Covid-19 zijn genomen. de verschillende compartimenten zijn afgescheiden met plastic zodat alleen  huishoudens bij elkaar zitten.

Honden zijn niet toegestaan.

Praktische informatie
Locatie Griendtsveenstraat 140, Erica
Tijd van 21 uur tot 23.00 uur
Kosten 7,50 p.p.
Aanmelden via www.smalspoorcentrum.nl

Organisatie informatie

Naam Industrieel Smalspoor Museum

Contact informatie

Contactpersoon John Meinders
Telefoonnummer 0611989220
E-mailadres promotie@smalspoorcentrum.nl

Activiteit informatie

Straat Griendtsveenstraat 140
Postcode 7887 TK
Plaats Erica
Tijd van 21:00 uur tot 23:00 uur
Aanmelden via www.smalspoorcentrum.nl
Kosten € 7,50
Type overig
Geschikt voor kinderen Nee
Deel op