Presentaties in PKN kerk “De Karmel”

Kom tijdens de Nacht van de Nacht naar PKN kerk “De Karmel” in Woudsend! Er zijn vier interessante lezingen en presentaties. Je kan ook de live stream bekijken! 

 

In de PKN kerk “De Karmel” zijn tijdens de Nacht van de Nacht vier interessante lezingen en presentaties. De toegang is gratis. Je dient je wel van te voren aan te melden via de mail, want er is beperkte ruimte en in verband met de Coronamaatregelen. Bij de ingang is er ook een Coronacheck.

Het programma voor deze avond wordt georganiseerd door Woudsend Promotie in samenwerking met de Natuur- en milieufederaties Nederland en Duurzaam Woudsend. Vanuit Woudsend zal het eerste deel van het programma door middel van een livestream uitgezonden worden als landelijk programma van de Nacht van de Nacht. De stream is live en achteraf te bekijken, zodat niemand het hoeft te missen, via de landelijke website www.nachtvandenacht.nl.

 

Programma:

Presentatie A: 19.00-20.00 uur
19.00 uur – Jeffrey Bout, sterrenkundige: “Ontdek de sterrenhemel” www.sterrenkundevoorjou.nl.
De presentatie van Jeffrey Bout is zeer geschikt voor kinderen.

Presentatie B: 20.00-21.00 uur
20.00 uur – Marjolijn van Heemstra, schrijfster, over haar boek “In lichtjaren heeft niemand haast” en over het project “De Nacht-Wacht” www.marjolijnvanheemstra.nl

Presentatie C: 21.00-21.30 uur
21.00 uur – Herhalingsprogramma Jeffrey Bout

Presentatie D: 21.30-22.00 uur
21.30 uur – Herhalingsprogramma Marjolijn van Heemstra

In verband met de coronamaatregelen zal er tijdens de Nacht van de Nacht géén lichtjesroute met activiteiten georganiseerd worden. Wel worden hier en daar op straat voor de huizen, bij De Karmel en bij de horeca waxinelichtjes aangestoken worden voor een sfeervolle avond. Ook kan er geborreld en gedineerd worden bij kaarslicht in de horeca in Woudsend.

Praktische informatie:

Locatie: Ald Tsjerkhof 2, Woudsend
Tijd: 19:00 – 22:00
Kosten: Gratis
Aanmelden: Kan via de mail
Voor meer info kijk op: www.welkominwoudsend.nl

Organisatie informatie

Naam
Woudsend Promotie

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Ald Tsjerkhof 8529 MJ Woudsend 19:00 - 22:00 n8vdn8woudsend@gmail.com gratis overig Ja