Praamvaren bij nacht

Vaar tijdens de Nacht van de Nacht mee door de Leeuwarder grachten! Een leuke belevenis voor jong en oud. Je kunt tijdens de tocht genieten van een drankje met een hapje. 

In het donker een tocht door de Leeuwarder grachten. Voor jong en oud een leuke belevenis. De pijpen zijn mooi verlicht en de stad ziet er op z’n best uit. Met schippers André en Gosse maken we er een gezellig tochtje van.

Om de inwendige mens tijdens de rondvaart warm te houden hebben wij de Leeuwarder distilleerderij Boomsma bereid gevonden ons te sponseren met Beerenburg en Likeur. Voor de aller kleinsten is er (warme) chocolade melk. Van House of Taste is er een lekker hapje voor bij de borrel.

De vaartocht duurt een uur. We starten ter hoogte van de C&A en varen van de Nieuwestad via de Voorstreek naar de Prinsentuin en dan door het Schavernek terug naar de Nieuwestad. Onder het genot van een hapje/drankje en bluesmuziek ervaar je Leeuwarden ‘By Night’. In 2019 was de nacht van de nacht een groot succes en gelukkig mag het weer. Reserveer je kaartje via het contactformulier op de website!

Praktische informatie:

Locatie: Nieuwestad 98, Leeuwarden
Tijd: 19:00 – 00:00
Kosten: 7,50
Aanmelden: Kan via de website 

Organisatie informatie

Naam
Rondvaart Praamverhuur Leeuwarden

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Nieuwestad 98, Leeuwarden, Netherlands 8911 CX Leeuwarden 19:00 - 00:00 www.praamverhuurleeuwarden.nl/contact 7,50 overig Ja