Pikkedonker Peeldiner

Een drie gangen diner onder de sterrenhemel in de Peel, geniet van de prachtige duisternis in de open lucht  Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de 17e keer georganiseerd op zaterdag 30 oktober 2021. 

Het Toon Kortooms Park organiseert in dit kader opnieuw een uniek diner onder de sterrenhemel. Dit jaar niet aan één lange tafel maar per gezelschap aan een eigen tafel. Volgens de dan geldende corona regels. Kleed u goed aan, want buiten de warmte van een vuurkorf is er geen elektriciteit, licht of warmte. Na het hoofdgerecht hebben we een korte wandeling van ca. 20 minuten waar we even stilstaan bij de duisternis van de Peel. Ook wordt er onderweg een passend Peelverhaal verteld. Bij terugkomst serveren wij in het restaurant een lekker dessert.

Het diner vindt enkel plaats bij droog en helder weer. En er kunnen zich maximaal 15 gezelschappen aanmelden. U krijgt 24 uur voor aanvang te horen of het doorgaat. Kosten voor dit exclusieve en unieke diner bedragen € 40,00 p.p., inclusief bij iedere gang keuze uit een lekker biertje, wijntje of iets fris. Na het diner serveren we een kop koffie of thee. Aanvang 19.00 uur.

Menu:
Goed gevulde goulashsoep van het open vuur met ons eigen Toontje (brood) kruidenboter, aïolie en pesto

Zacht gegaarde beef brisket van de barbecue, geserveerd met een puree van aardappel en knolselderij, warme groenten gegaard in folie bij het vuur en een jus van tijm en rozemarijn.

Perencrumble met pure chocolade en karamel-fudgesaus.

*Wij kunnen uiteraard rekening houden met al uw (dieet)wensen.
Opgeven kan via info@toonkortoomspark.nl

Organisatie informatie

Naam
Toon Kortooms Park

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Griendtsveenseweg 80 Deurne 19:00 - 22:30 info@toonkortoomspark.nl €40 overig Ja