Pampus In Kaarslicht, Vaar Een Sterrenhemel Tegemoet 🤩

Pak je kans om FORT PAMPUS eens op heel andere wijze te ontdekken!

Voor het eerst wordt tijdens deze Nacht van de Nacht een lichtjesroute voor je uitgezet, die zowel boven als onder de grond MAGISCH is. Op wat noodzakelijke verlichting na gaan alle lampen uit. In het fort kun je het KAARSLICHT VOLGEN voor een speciale Nacht van de Nacht-route. Hier en daar kom je een GIDS tegen, die uitleg geeft over hoe het zelfvoorzienende forteiland vroeger omging met energie en verlichting, en hoe het tegenwoordig zo DUURZAAM mogelijk alles aanpakt. Vragen staat vrij. De gidsen weten echt alles over het FORTEILAND.
Het paviljoen is geopend voor warme dranken en SOEP. Natuurlijk kun je ook je handen warmen bij het buitenvuur, mits het weer het toelaat. Vanuit de droge gracht is bij helder weer een SPEKTAKEL AAN STERRENLICHT te aanschouwen.
De veerboot biedt zowel op de heen- als terugvaart een FANTASTISCH PANORAMA over het verduisterde IJmeer. Er wordt vertrokken vanuit hartje Muiden om 19:00 uur. Vanaf Pampus vertrekt de boot weer om 21:30 uur, zodat je om 22:00 uur terug aan wal bent. Op het eiland heb je twee uur de tijd om het fort van binnen en buiten te bezichtigen. TREK WARME KLEDING EN GEMAKKELIJK SCHOEISEL AAN! En vergeet je zaklamp niet, want die zal je soms nodig hebben!

Praktische informatie

Locatie; Forteiland Pampus ligt midden in het IJmeer, tussen Amsterdam, Muiden en Almere ingeklemd.
Tijd; 19:00 – 22:00
Prijs; Koop voor deze avond GEREDUCEERDE TICKETS van maar €10 voor kinderen en €12,50 voor tieners en volwassenen. Deze zijn online te boeken via de website van Pampus. Museumkaarthouders betalen alleen de overtocht en ook die prijs is gereduceerd, respectievelijk €5 en €6.
Aanmelden op; de website

Organisatie informatie

Naam Forteiland Pampus

Contact informatie

Contactpersoon Anouschka Zanolla
Telefoonnummer 0622437442
E-mailadres anouschka@pampus.nl

Activiteit informatie

Straat Fort Pampus 1
Postcode 1398 VE
Plaats Muiden
Tijd van 19:00 uur tot 22:00 uur
Aanmelden via https://www.pampus.nl/herfst/
Kosten Koop voor deze avond GEREDUCEERDE TICKETS van maar €10 voor kinderen en €12,50 voor tieners en volwassenen. Deze zijn online te boeken via de website van Pampus. Museumkaarthouders betalen alleen de overtocht en ook die prijs is gereduceerd, respectievelijk €5 en €6.
Type overig
Geschikt voor kinderen Ja
Deel op