Op zoek naar pikdonkere plekken

Zijn er nog pikkedonkere plekken in Beek? Waar kunnen we nog genieten van de geuren, de kleuren, de geluiden en zeker ook de spanning van de echt donkere nacht? Ken je de schoonheid en het nut van de nacht? Het IVN afdeling Spau-Beek nodigt je uit om de antwoorden op deze vragen zelf mee te beleven!


Tijdens de ‘Nacht van de Nacht’ nemen gidsen van het IVN Spau-Beek je mee voor een wandeling door Beek en haar buitengebied op zoek naar het donker. Samen met jou speuren naar het nachtleven van dieren en staren naar de sterren.

De ‘Nacht van de Nacht’ is op de avond dat de zomertijd wijzigt in wintertijd, dit jaar op zaterdag 30 oktober. De start van deze activiteit is de oprijlaan naar Kasteel Genbroek om 19.30. Het duurt tot ongeveer 21.30 uur. De activiteit is geschikt voor iedereen die wil genieten van duisternis en stilte. Het is tevens voor kinderen een hele belevenis!

 

 

Bijzonderheden:

– Indien coronamaatregelen nog van toepassing zijn is aanmelden gewenst i.v.m. maximaal aantal deelnemers
– Stevig schoeisel
– Eventueel zaklamp

Organisatie informatie

Naam
IVN Spau-Beek

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Kasteel Genbroekstraat 18 6191 KT Beek 19:30 - 21:30 www.ivn.nl/afdeling/spau-beek/activiteiten/nacht-van-de-nacht-0 - overig Ja