(VOLGEBOEKT!!)Op Stap met de Nachtwachter

IVN Westerkwartier en omstreken biedt kinderen de mogelijkheid om op zaterdagavond 30 oktober deel te nemen aan een van de zeldzame excursies van de Nachtwachter. Wil jij meer leren over het donkere bos tijdens een boswandeling met de Nachtwachter? Dat kan nu!


De Nachtwachter woont in het bos, maar vertoont zich overdag nooit. Als geen ander kent hij de geheimen en bijzonderheden van de nacht. Aan kinderen en volwassenen vertelt hij graag over het leven van dieren en planten in het bos. De Nachtwachter leert jong en oud de nacht beleven door te ruiken, proeven, horen en zien. Je ontmoet de Nachtwachter in het Natuurschoonbos in Nietap.

Wil je deze kans om de Nachtwachter te ontmoeten niet missen, geef je dan snel op (tot 29 oktober!). Dit kan via de email: edithbarf@gmail.nl .

Deze excursie is bedoeld voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en hun volwassen begeleider(s). Het maximaal aan deelnemers (incl. begeleiders) moet nog worden vastgesteld. Echter, elke volwassene op het maximum totaal betekent één kind minder, kom ten behoeve van de kinderen niet met te veel volwassenen mee. Er is tevens deskundige begeleiding vanuit het IVN aanwezig.

Kosten:
Voor kinderen t/m 12 jaar: gratis!
Voor (begeleidende) ouders en leden: € 1,00 p.p.
NB: Alleen contante betaling mogelijk.

Organisatie informatie

Naam
IVN Westerkwartier e.o.

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Natuurschoonbos Nietap, Vagevuurselaan 7 9312 VD Nietap 18:45 - 20:30 ivnwesterkwartiereo@gmail.com Voor kinderen t/m 12 jaar: € 2,50, voor (begeleidende) ouders en leden: € 1,00 p.p. overig Ja