Ontdek het duister in Vorden

Ontdek het duister in Vorden

Kom het donker ontdekken in Vorden! Alle kinderen zijn welkom voor een mooie, duistere ervaring. De avond begint om 19.00 uur met ontvangst door Willem Regtop van Natuurmonumenten. Daarna kun je luisteren naar een kort nachtverhaal. Alle kinderen gaan vervolgens het donkere bos in met een lampion. Zij volgen het spoor van waxinelichtjes en ervaren op deze manier wat echt donker is.

 

Bij terugkomst mogen ze een broodje bakken en is er een diorama van nachtdieren waarover de boswachter vertelt.  Ook kunnen ze luisteren naar gitaarmuziek en bij sterrenwacht Phoenix door de sterrenkijkers onze sterrenhemel bekijken. Voor elk kind is er een versnapering.

De gemeente zorgt dat er lampen uit gaan in het dorp. Samen met Natuurmonumenten organiseert de Vordense Ondernemers Vereniging dit jaar voor de 10e keer de Nacht van de Nacht. Vorig jaar deden 300 kinderen mee.

Aanvangslocatie: de muziekkoepel tussen de Emmalaan, de Julianalaan en de Enkweg. Op de kaart is het tankstation aan de Enkweg gemarkeerd. Je kunt vanaf daar de weg oversteken en tussen de huizen door de muziekkoepel bereiken.

 

Organisatie informatie

Naam Vordense Ondernemers Vereniging
Adres
Plaats Vorden

Activiteit informatie

Naam Ontdek het duister in Vorden
Adres Enkweg 1
Plaats Vorden
Tijd van 19:00 uur tot 21:30 uur
Aanmelden via n.v.t.
Kosten geen
Type divers
Geschikt voor kinderen Ja
Deel op