Nachtwandeling rondom Werk aan het Spoel

De kunstenaar Koen Moonen is samen met de inwoners van Culemborg wandelingen gaan maken op diverse plekken in en rondom de Uiterwaarden. De resultaten die voortvloeide uit deze wandeltochten en gesprekken worden getoond op zaterdag 30 oktober. Wandel mee met en allerlaatste wandeltocht met Koen rondom Werk aan het Spoel plaats!

In het weekend van 30 en 31 oktober toont beeldend kunstenaar Koen Moonen de resultaten die hij de afgelopen maand gemaakt heeft tijdens zijn verblijf in de LekArt-AIR (artist in residence). Moonen is samen met de inwoners van Culemborg wandelingen gaan maken op diverse plekken in en rondom de Uiterwaarden. De resultaten die voortvloeide uit deze wandeltochten en gesprekken worden getoond.

Op 30 oktober om 13:00 wordt de expositie geopend door wethouder cultuur Joost Reus. Later deze dag vind er in de avond tijdens Nacht van de Nacht een allerlaatste wandeltocht met Koen rondom Werk aan het Spoel plaats. Vanaf 19:30 verzamelen we bij Werk aan het Spoel en zijn rond +- 21:00 weer terug. Waar we gaan wandelen zie je vanzelf.

Voor een lekkere kop koffie met een stuk appeltaart of een diner om de tijd te overbruggen, tussen de expositie en de wandeling kun je terecht bij Caatje aan de Lek.

Praktische informatie:

Locatie: Goilberdingerdijk 40, Culemborg
Tijd: 19:30 – 21:00
Kosten: Gratis
Aanmelden: Kan via de mail

Organisatie informatie

Naam
Koen Moonen

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Goilberdingerdijk 40, Culemborg, Netherlands40 4106 LC Culemborg 19:30 - 21:00 kmoonen91@gmail.com 0 wandeling Ja