VOLGEBOEKT! Nachtwandeling en sterrenkijken

Helaas is deze activiteit al volgeboekt en is het niet meer mogelijk om je aan te melden.

Ontdek de duisternis van de natuur op het Noordsche Veld tijdens deze avondwandeling met de boswachter van Staatsbosbeheer en geniet van een picknick in het donker! Als het weer het toe laat is er ook de mogelijkheid om naar de sterren te kijken met telescopen.

 

Ontdek de duisternis van de natuur op het Noordsche Veld tijdens deze avondwandeling met de boswachter van Staatsbosbeheer of gids van het IVN Roden-Norg en geniet van een picknick in het donker! Als het weer het toe laat is er ook de mogelijkheid om naar de sterren te kijken met telescopen.

De Nacht van de Nacht activiteit duurt van 20.00 tot 22.00 uur. In deze twee uur wandel je ongeveer vijf kilometer. Voor de activiteit geldt een prijs van € 5 per volwassene inclusief picknick. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis in het kader van de Oktobermaand Kindermaand. Honden zijn dit keer niet toegestaan en voor minder-validen is de tocht niet geschikt i.v.m. het wandelen over bos- en zandpaden. Er is een maximum aantal deelnemers van 60 personen.

 

 

 

Organisatie informatie

Naam
Natuurplaats Noordsche Veld

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Donderseweg 22 9331 TB Norg 20:00 - 22:00 info@denatuurplaats.nl €5,- overig Ja