Nachtwandeling door het Springendal

Beleef de Nacht van de Nacht in het Springendal. In samenwerking met Hoeve Springendal organiseert Staatsbosbeheer meerdere activiteiten. 

 

Ontdek het Springendal in het donker tijdens deze nachtwandeling.
Donker, stilte en hoe de natuur daar op in speelt, staat tijdens deze nachtwandeling centraal. Er zijn twee kortere wandelingen voor het gezin en één wat langer voor volwassenen, allen startend op verschillende tijden.

Loop mee met één van de wandelingen door het donkere bos en ontdek dat je zonder zaklamp veel meer ziet, of luister in het donker naar een spannend verhaal. Ontdek meer over nachtdieren, pluis een braakbal uit of bekijk de nachtelijke hemel door een sterrenkijker. Een avond voor het hele gezin.

Zet je zintuigen op scherp voor deze unieke ervaring en meld je aan voor deze nachtwandeling op: www.staatsbosbeheer.nl/nachtvandenachtspringendal hier vind je ook alle info m.b.t. tijden, kosten en startlocatie.

Praktische informatie:

Locatie: Hoeve Springendal p/a Brunninkhuisweg 3, Hezingen
Tijd: 18:30 – 21:30
Kosten: t/m 12 jaar €2,50 vanaf 12 jaar € 7,00
Aanmelden: kan via de website 

Organisatie informatie

Naam
Staatsbosbeheer

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Hoeve Springendal p/a Brunninkhuisweg 3 7662 PH Hezingen 7662 PH Hezingen 18:30 - 22:00 www.staatsbosbeheer.nl/nachtvandernachtspringendal t/m 12 jaar €2,50 vanaf 12 jaar € 7,00 wandeling Ja