Nachttheater

Stichting Het Spookbos organiseert dit jaar weer samen met de BEL-gemeenten de Nacht van de Nacht: jaarlijks evenement van de Natuur en Milieufederaties. Op deze avond, 30 oktober, wordt aandacht gevraagd voor donkere nachten ten behoefte van nachtdieren en de schoonheid van de sterren om bewustzijn te creëren over lichtvervuiling. Het is een leerzame, griezelige en vooral gezellige avond voor iedereen.

 

Dit jaar is de avond in verband met het coronavirus anders ingericht dan voorgaande jaren. Er wordt een theatervoorstelling opgevoerd. Het theater ligt achter in het bos en de route ernaartoe belooft veel moois. Zo staat de heks weer klaar met heerlijke warme chocomel, die bereid is in haar speciale ketel.
Op de avond van 30 oktober vinden vier theatervoorstellingen plaats, die in tijdsloten zijn verdeeld: 17:00 uur, 17.45 uur, 18.30 uur en 19.15 uur. De kaarten reserveert u door een mail te sturen naar emailadres: administratie@spookbos.nl onder vermelding van naam, aantal personen en het gewenste tijdslot.

 

 

Praktische informatie

Locatie: Goyergracht Zuid 3A, Eemnes

Tijd: 17:00-20:30

Kosten: Geen!

Aanmelden: via een mail naar administratie@spookbos.nl

Organisatie informatie

Naam
Stichting Het Spookbos

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Goyergracht Zuid 3A 3755 MX Eemnes 17:00 - 20:30 administratie@spookbos.nl Gratis overig Ja