Nachtelijke treinrit en wandeling

Het Industrieel Smalspoormuseum doet dit jaar weer mee aan de Nacht van de Nacht met een nachtelijke treinrit en een nachtwandeling! Het spoor van de treinrit werd vroeger gebruikt voor de turftransport en ligt in het mooie Griendtsveennatuurgebied, waar ook wandelingen worden gehouden. 


Vanaf 20:00 uur verzamelt iedereen in het museumgebouw. Om 21:00 uur vertrek je samen voor een rit met de smalspoortrein. Halverwege stop je om een nachtwandeling te maken van ongeveer een uur door het natuurgebied van het museum en om de plas van Griendtsveen. Vervolgens brengt de trein je weer terug over de rest van het tracé naar het museumgebouw. Rond 23:00 uur zal de avond ongeveer afgelopen zijn.

De activiteit is niet geschikt voor kinderen jonger dan dertien jaar en vooraf aanmelden is verplicht. Aanmelden kan via www.smalspoorcentrum.nl.

Alle maatregelen tegen verspreiding van Covid-19 zijn genomen. De verschillende compartimenten zijn afgescheiden met plastic zodat alleen huishoudens/sociale eenheden bij elkaar zitten. Honden zijn niet toegestaan.

 

 

Organisatie informatie

Naam
Industrieel Smalspoor Museum

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Griendtsveenstraat 140 7887 TK Erica 21:00 - 23:00 evenementen@smalspoorcentrum.nl € 7,50 overig Nee