Nacht van de Nacht op de Zaanse Schans

BELEEF DE NACHT VAN DE NACHT OP DE ZAANSE SCHANS
Op zaterdag 26 oktober a.s. is het evenement de Nacht van de Nacht. Door heel Nederland vinden er dan vele nachtelijke activiteiten plaats waarbij aandacht wordt geschonken aan de schoonheid en functie van de duisternis. Op de Zaanse Schans en in de Kalverpolder is deze avond veel te beleven. Het belooft een spectaculair programma te worden, uitermate geschikt als familie-uitje. Pas alleen wel op waar je loopt, het is donker.

Programma
Tussen 19:30 – 22:30 uur starten diverse acts op de Zaanse Schans waarbij zintuigen op scherp worden gezet. Luister naar spannende anekdotes over nachtdieren van de boswachter en maak een uilenlampion in het bakkerijmuseum om wandelen in het donker aangenamer te maken.
Ervaar unieke vaartochten door het natuurgebied de Kalverpolder. Of geniet van intieme huiskamerconcerten van o.a. de winnares van de Grote Prijs van Nederland Sofia Dragt. De act die uiteraard ook dit jaar niet ontbreekt is de show van Birdlive, waarin u uilen kunt zien rondvliegen in molen het Jonge Schaap.

Nieuw dit jaar is de voorstelling ‘En Toen Werd Ik Wakker’ van Deborah, een kleinkunstenares die het leven door middel van muziek beschouwt, bewondert en bevraagt. Ook de Zaanse Blues Garden band zal tijdens de Nacht van de Nacht de sterren van de hemel spelen. Met een gevarieerd repertoire van opzwepende blues, gevoelige soul, swing, rock ’n roll en een funky groove staat Blues Garden met zijn blazerssectie garant voor dampende live optredens!

Familieticket
Families genieten van extra voordeel, zij kunnen een familieticket kopen. Twee volwassenen en twee kinderen t/m 12 jaar mogen voor de prijs van €24,50 het evenement bezoeken. Ook is het mogelijk om een bezoek aan de Nacht van de Nacht uit te breiden door middel van een pannenkoekendiner in Restaurant de Kraai.

Aanmelden
Tickets zijn vanaf €8,50 te koop via Eventbrite / Nacht van de Nacht op de Zaanse Schans. Zie voor de juiste link www.dezaanseschans.nl/evenementen of check de facebook van DeZaanseSchans.

Organisatie informatie

Naam Stichting de Zaanse Schans

Contact informatie

Contactpersoon Lisette Janssen
Telefoonnummer 0651968313
E-mailadres l.janssen@dezaanseschans.nl

Activiteit informatie

Straat Kraaienpad 1
Postcode 1509 AX
Plaats Zaandam
Tijd van 19:30 uur tot 22:30 uur
Aanmelden via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-nacht-van-de-nacht-zaanse-schans-71502920159
Kosten vanaf 8,50
Type overig
Geschikt voor kinderen Ja
Deel op