Nacht van de Nacht op de Kemphaan

Voor leuke activiteiten voor jong en oud tijdens de Nacht van de Nacht kom je naar Stadslandgoed de Kemphaan! Je kunt sterrenkijken, er is een workshop voor kids, een muziekwandeling of kom dineren bij familierestaurant de Kemphaan!

 

Op Stadslandgoed de Kemphaan staan er veel activiteiten op het programma vanaf 19u, georganiseerd door Stad & Natuur! Zo kun je Sterrenkijken met de Sterrenwacht Almere. Zij laten je bij helder weer de planeten Jupiter en Saturnus zien, in het Sterrenpraatje vertellen ze je meer over deze gasplaneten. Ook kun je je eigen sterrenbeeld knutselen in een kinderworkshop. En er zijn muziekwandelingen in samenwerking met Goede Rede Concerten en IVN Almere met onderweg drie klassieke miniconcertjes. Bij Fun Forest kun je Nachtklimmen. En familierestaurant de Kemphaan is deze avond geopend, voor een hapje of een drankje, of dineren bij kaarslicht.

Meld je aan op de website voor een leuke avond voor jong en oud!

Praktische informatie:

Locatie: Kemphaanstraat 1, 1358 AD Almere
Tijd: 19:00 – 21:30
Kosten: Verschilt per activiteit
Aanmelden: Kan via de website 

Organisatie informatie

Naam
Stad & Natuur Almere

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Kemphaanstraat 1, Almere 1358 AD Almere 19:00 - 21:30 https://winkel.stadennatuur.nl/bezoek-de-kemphaan-in-het-donker.html# verschilt per activiteit divers Ja